diumenge, 5 de juny del 2011

Agust amb la vida (lectura obligatoria)

                                                                     AGUST AMB LA VIDA

Titól: Agust amb la vida.
Autora:
Tradicció:
Any d'edició:
Pàgines:
Preu:
 
-PER QUÈ HAS TRIAT AQUEST LLIBRE DE LECTURA?
12,00 euros
144
2010
Oriol Sànchez i Vaqué
Anna Gavalda
-Perque el trimestre passat vaig escolir un llibre força extens, i aquest trimestre he decidit agafar-ne un de més prim.
- REDACTA L'ARGUMENT DE LA NOVEL·LA O RELAT. HA DE TENIR UNA EXTENSIÓ D'UNES 15 LÍNIES. EN EL CAS DELS ALUMNES QUE HAGIN LLEGIT TRETZE TRISTOS TRÀNGOLS HAUREU DE SELECCIONAR 3 DELS RELATS QUE US HAGIN AGRADAT MÉS I FER UN RESUM D'UNES 6 LÍNIES DE CADA UN D'ELLS.-Aquesta novel·la es una mica d'intriga i entreteniment. La Garance està amb els seus dos germans, la Lola i en Simón. El cosí d'aquests es casa, i els a convidat, però ells no tenen ganes d'anar-hi. Així que decideixen anar a visitar al germà petit de la família en Vincent. Aquest home és guia turístic, fa de guia als seus germans pel seu castell. En Vincent s'inventa una història falsa sobre el castell per que els seus germans quedin badats. Els quatre es reuneixen i expliquen històries de quan eren perits i recorden vells temps.
- DETALLA QUINES SÓN LES PRINCIPALS CARACTERÍSTIQUES DELS PROTAGONISTES DE LA HISTÒRIA: QUI SÓN, COM SÓN FÍSICAMENT, QUIN ÉS EL SEU CARÀCTER, COM ACTUEN... (HAS DE DESCRIURE 3 PERSONATGES COM A MÀXIM).
-Garance: És una dona d'uns 30 anys, és riallera i li agrada fer bromes. És la protagonista de la novel·la.
-Carine: És la dona d'en Simón, parla molt, no li agrada que li portin la contrària. Vol que en Simón estigui sempre d'arrera seu.
-Simón: És un home d'uns 30 anys, és el marit de la Carine. L'home és timit i callat.
- Vincent: És un home d'uns 30 anys, solitari, viu en un castell i treballa coma aguía turístic.

- QUÈ ÉS EL QUE T'HA AGRADAT MÉS DE LA LECTURA? i EL QUE T'HA AGRADAT MENYS?
El que més m'ha agradat es la part en que els tres, la Carine, la Lola, la Garance i en Simón estan al cotxe. I la Garance comença a vacil·lar a la Carine.
El que menys m'ha agradat a sigut el final me l'esperava d'una altra manera. Amb mes intriga.

- SI HAGUESSIS D'ACONSELLAR AQUEST LLIBRE A UN COMPANY HO FARIES? PER QUÈ?
-No, per que no m'ha agradat molt, aquest llibre es una mica aburrit. Els pocs llibre que e llegit han sigut molt mes interessants que aquest.
 
 
 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada